Nummer 100

 

Unieke stads- en dorpsgezichten in Dongeradeel, Sneuper jubileumnummer 100

Bestel jubileumnummer 100 van de Sneuper! Dit boek (harde kaft en prachtig ingebonden) bevat nooit eerder gepubliceerde oude foto’s van alle dorpen in de gemeente Dongeradeel. Als titel draagt het Stads- en Dorpsgezichten Dongeradeel….de tiid van pake en beppe.

De foto’s komen uit diverse collecties, zoals de collectie Jongeling, collectie Jacobus van de Werff die in de jaren 30 diverse plekjes in de Dongeradelen op de gevoelige plaat vastlegde en de collectie Van Tuinen, afkomstig uit het gemeentehuis van Noordoost Friesland.Als u het boek per post wilt ontvangen dan is het inclusief porto 12,95 euro binnen Nederland. Bij het Streekarchief in Dokkum en bijJan de Jager (Kouwe 9, Dokkum) of Reinder Tolsma (Lyts Ein 16, Oosternijkerk) kunt u ook een exemplaar zelf afhalen, zodat u de porto bespaart.

Een voorproefje van het visuele hoogstandje kunt u bekijken via een voorbeeldpagina en de tekst die bij de 200 foto’s uit de unieke historische collecties is afgedrukt. Elk dorp in de gemeente Dongeradeel heeft minimaal 3 oude foto’s, de grotere wat meer dan de kleinere. Een prachtig kado ook voor uw familie in een van de dorpen of voor degenen die er ooit woonden!

Online bestellen kan eenvoudig via ons bestelformulier. Zodra de betaling binnen is wordt het boek toegezonden.

 Posted by at 12:42

 Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.