Genealogie

 

Dit onderdeel van onze website heeft als onderwerp de genealogie van Noordoost-Friesland.
Zoeken / Search

Wilt u mee werken aan het uitbreiden en verbeteren van onze gezamenlijke online stamboom of voor het uploaden van foto’s voor de beeldbank gebruik dan onderstaande registratie link om een account aan te maken.
Login / Registreer

De database bestaat uit bijna 270.000 personen en 5000 foto’s en documenten, samengesteld door leden van de vereniging. De rubrieken in het menu zijn waar mogelijk gekoppeld aan personen in de database waardoor van velen direct meer informatie zichtbaar is.
Wij zullen ons continu bezig blijven houden met het uitbreiden en optimaliseren van deze gezamenlijke stamboom van Noordoost-Friesland.
I.v.m. privacy gevoeligheid worden er geen mogelijk nog in leven zijnde personen in de stamboom opgenomen.

D.m.v. de “Suggestie” optie op de stamboom pagina’s kunnen bezoekers aanvullende gegevens doorgeven om missende gegevens in te vullen.

Met ingang van 1 juli 2020 is de gehele website van Stichting Erfskip Terpdoarpen integraal ondergebracht bij de website van de Historische Vereniging Noordoost Friesland. Dit om continuïteit te garanderen en de, in de loop van de afgelopen 15 jaren, verzamelde informatie veilig te stellen.

Genealogische vragen kunnen het beste op de vraagbaak geplaatst worden. Veel lezers krijgen de vraag dan te zien:
Stel hier je vraag

Sorry, the comment form is closed at this time.