Genealogie

 

Uitgebreid Zoeken / Advanced Search

Dit onderdeel van onze website heeft als onderwerp de genealogie van de gemeente Noordoost-Friesland.
De database bestaan uit bijna 300.000 personen en 5000 foto’s en documenten, samengesteld door leden van de vereniging. De rubrieken in het menu zijn waar mogelijk gekoppeld aan personen in de database waardoor van velen direct meer informatie zichtbaar is.
Wij zullen ons continu bezig blijven houden met het uitbreiden en optimaliseren van deze gezamenlijke stamboom van Noordoost-Friesland.

D.m.v. de “Suggestie” optie op de stamboom pagina’s kunnen bezoekers aanvullende gegevens doorgeven om missende gegevens in te vullen.

Met ingang van 1 juli 2020 is de gehele website van Stichting Erfskip Terpdoarpen integraal ondergebracht bij de website van de Historische Vereniging Noordoost Friesland. Dit om continuïteit te garanderen en de, in de loop van de afgelopen 15 jaren, verzamelde informatie veilig te stellen. Wij nemen aan dat u daar begrip voor heeft.

Genealogische vragen kunnen het beste op de vraagbaak geplaatst worden. Veel lezers krijgen de vraag dan te zien:
Stel hier je vraag

Geïnteresseerde genealogen die willen meewerken aan het aanvullen en verbeteren van deze stamboom kunnen contact opnemen, zie de contact pagina.

Zoek / Search :

Achternaam / Last Name Voornaam / First Name:


Sorry, the comment form is closed at this time.