Historische Vereniging Noordoost-Friesland

Andries Ferwerda

Mannelijk


Generaties:      Standaard    |    Compact    |    Verticaal    |    Alleen tekst    |    Register    |    PDF

Generatie: 1

  1. 1.  Andries Ferwerda

    Gezin/Partner: Grietje Heerema. [Gezinsblad] [Familiekaart]

    Kinderen:
    1. 2. Aebele Ferwerda  Nakomelingen tot dit punt grafisch weergegeven is geboren op 25 jun 1899 in Sint Annaparochie, Het Bildt, Friesland, Nederland; en is gestorven.


Generatie: 2

  1. 2.  Aebele Ferwerda Nakomelingen tot dit punt grafisch weergegeven (1.Andries1) is geboren op 25 jun 1899 in Sint Annaparochie, Het Bildt, Friesland, Nederland; en is gestorven.

    Aebele getrouwd Tjitske Muller op 27 okt 1921 in Het Bildt, Friesland, Nederland. Tjitske (dochter van Doris Muller en Wesseltje Rozendal) is geboren op 22 apr 1904 in Dokkum, Dongeradeel, Friesland, Nederland; is gestorven op 18 okt 1992 in Leiderdorp, Zuid-Holland, Nederland. [Gezinsblad] [Familiekaart]© 2011 Historische Vereniging Noord-oost Friesland De Historische Vereniging Noordoost-Friesland is niet aansprakelijk voor de correctheid van de individuele gegevens. Er wordt zorgvuldig omgegaan met de gegevens van alleen niet meer levende personen en zoveel mogelijk aan bronvermelding gedaan. Correcties kunt u doorgeven via het contactadres. Suffusion theme by Sayontan Sinha