Beeldbank

 

Op deze pagina kunnen ingelogde gebruikers foto’s inclusief bijhorende informatie uploaden. Elke Foto wordt opgeslagen als een “bericht”op de website. Elke foto kan samen met zijn eigen verhaal geplaatst worden. Bezoekers kunnen ook per foto een reactie achter laten mocht men meer informatie over de foto hebben.

AMROH Kollum

Lees meer

AMROH Kollum

Lees meer

Groepsfoto AMROH Kollum

Lees meer

Hollum

Lees meer

Hollum, Kaap in de duinen.

Lees meer

Hollum

Lees meer

Hollum

Lees meer

Hollum

Lees meer

Hollum, sein of kustwachttoren

Lees meer

Hollum, Heereweg

Lees meer
Bij het toevoegen van een fotobericht zijn een aantal velden verplicht om in te vullen. Elk bericht moet minimaal een titel een tag  en een foto bevatten. Probeer zoveel mogelijk informatie in te voeren, denk hierbij voor al aan de namen van personen, naam van dorp/stad, datum of (geschatte) jaartal.

De regel “Tags” is belangrijk en bedoeld om zoveel mogelijk woorden of jaartallen in te vullen zodat bijvoorbeeld later alle posts met dezelfde personen, plaatsen, jaartallen gemakkelijk gevonden kunnen worden. vul de woorden in gescheiden met een komma.

M.b.v. de blauwe en rode knoppen onder de foto kan men de foto delen op Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest.

Maak een account of login op de website indien u foto's wilt uploaden. U kunt in loggen of een account registreren via de hoofdpagina.

Klik hieronder op de link naar de Disclaimer voor alle informatie over de rechten en aansprakelijkheid van de foto’s in de beeldbank:
Disclaimer

Sorry, the comment form is closed at this time.