Lid worden

 

Wil u lid worden van de vereniging? Vul dan onderstaande formulier in druk op versturen. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen

* indicates required field

Wanneer u interesse hebt voor uw familie- en streekgeschiedenis, vindt u in de vereniging een groot aantal hobbygenoten die u met raad en daad kunnen bijstaan. Het contactorgaan ‘De Sneuper‘ voorziet u van velerlei informatie. Wilt u de geschiedenis van uw familie of huis uitzoeken, of de lotgevallen van een vereniging of instelling, in de Historische Vereniging Noordoost Friesland (voorheen Vereniging van Archiefonderzoekers) te Dokkum, vindt u mensen die een dergelijk onderzoek reeds eerder hebben gedaan en u van advies kunnen voorzien.
Hebt u geen tijd om zelf onderzoek te doen, of woont u te ver weg, dan kunt u mede-leden vragen om hulp.

Hebt u wel belangstelling voor de geschiedenis van Noordoost Friesland, maar geen tijd of zin om onderzoek te doen, dan kunt u ook altijd nog lid worden om het contactblad ‘De Sneuper’ toegezonden te krijgen, waarin elk kwartaal een tiental artikelen over families, boerderijen, instellingen etc. geplaatst worden.
Ook uw eigen onderzoek en vragen kunt u laten publiceren in De Sneuper, zodat u een breed publiek bereikt met de zelfde interesse als u.
Leden kunnen emailadressen opvragen van medeleden die zich met hetzelfde onderwerp bezighouden via de Onderwerpenlijst.
Een ander voordeel van het lidmaatschap is de gratis toegang tot lezingen en de jaarlijkse ledendag.

U kunt uzelf opgeven als lid van de vereniging op een van de volgende manieren:

  • Per e-mail: vul het online aanmeld formulier in
  • Per post: print het online aanmeld formulier uit en stuur dit ingevuld per post naar de Ledenadministratie van de vereniging
 Posted by at 20:25