sep 292023
 

De najaars-ledendag van 2023 vindt plaats op zaterdagmiddag 7 oktober. Plaats van samenkomst is MFC De Beijer te Rinsumageast. Adres: Tjaerdawei 42b. Aanvang 14.00 uur.

Gastheer is Ed Zietsma die ons meeneemt naar de eeuwenoude Alexanderkerk en vertelt over de historie van oa de plaatselijke adel.

Er is ter plaatse voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. We starten om 14.00 uur en ons lid Ed Zietsma zal ons de hele middag meenemen in het rijke adelsverleden van het dorp waar hij nu woont. Daarbij zullen we ook de vlakbij gelegen Alexanderkerk gaan bezoeken. De daar gevonden grafplaatjes waren ooit aanleiding voor het onderzoek dat Ed Zietsma naar de lokale adel deed en waarover hij een prachtig boek schreef.
U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze informatieve middag en kunt zich opgeven door € 7,50 over te maken op rekeningnummer NL08 RABO 0177 8581 41 van onze vereniging, onder vermelding van ‘najaarsbijeenkomst 2023’

 Posted by at 00:19

  One Response to “Ledendag zaterdag 7 oktober 2023 in Rinsumageast”

  1. Mag/mogen er ook 1 of meerdere introducé(s) meekomen?

    Met vriendelijke groet,
    Janny Franssens

     

 Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.