aug 242020
 

Voor 10 oktober 2020 hadden wij als Historische Vereniging Noordoost- Friesland, een ledenvergadering gepland, compleet met kascontrole, jaarverslagen, bestuurswisseling en een spreker over “Noord Friesland Buitendijks in oorlogstijd”.

Als gevolg van de huidige omstandigheden zal de geplande ledenvergadering van 10 oktober 2020 géén doorgang vinden. We denken dat het erg moeilijk wordt om gezellig samen te zijn en daarbij zal het handhaven van de coronaregels niet eenvoudig worden. In de zaal is voldoende ruimte maar we durven de verantwoordelijkheid voor deze risicogroep niet te nemen.

Door alle ontwikkelingen staan veel zaken op een laag pitje. De zaken die kunnen doorgaan zonder dat we samen moeten komen gaan echter wel door. We zitten met een bestuurswisseling, waarvoor we de leden een voorstel zullen doen.

Het verslag van de vorige vergadering, het jaarverslag, het financieel verslag en het verslag van de kascontrole gaan wij als bijlage bij de volgende Sneuper (september 2020) naar onze leden versturen.

Het is allemaal niet formeel, maar we zullen naar werkbare oplossingen moeten zoeken in deze situatie. Iedere vereniging heeft hiermee te maken.

Met vriendelijke groet en veel gezondheid toegewenst namens het bestuur en redactie,

Haije Talsma, voorzitter

 Posted by at 20:29

 Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.