sep 102019
 

Beste leden,

Zoals in De Sneuper reeds is aangekondigd, zal onze najaarsledenbijeenkomst gehouden worden op zaterdag 12 oktober 2019 in Zoutkamp.

Het programma ziet er als volgt uit:

10.00 uur: Ontvangst met koffie en gebak bij Restaurant “Aan de Haven”, Reitdiepskade 20b 9974 PJ in Zoutkamp, In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid.
Aansluitend gaan we naar het Visserijmuseum, dit is op loopafstand.

Om 13.00 uur hebben we een lunch met soep, broodjes en een kroket.

ca 14.00 uur is er een korte formele ledenvergadering. Wij dragen de heer Dick Bronk voor als nieuw bestuurslid. Hij is bereid de taak van penningmeester op zich te nemen. Dick Bronk komt uit Dokkum, woont reeds 11 jaar in onze regio, is actief als rondleider bij museum Dokkum en stadsgids. Hij heeft voldoende financiële ervaring om deze taak op zich te nemen. Namen van eventuele tegenkandidaten voor het bestuur kunnen tot aanvang van de ledenvergadering ingediend worden.

Na het formele deel houdt ons lid Anne Witteveen een lezing met filmbeelden over de Afsluiting van het Lauwersmeer.

Na afloop is er nog de mogelijkheid voor een rondvaart door de haven. Dit laatste is evenwel op eigen gelegenheid.

U kunt zich aanmelden vóór 8 oktober bij: kouweg@knid.nl.

De kosten voor deze dag zijn € 15 p.p. U kunt dit bedrag overmaken op rekeningnummer NL08RABO0177858141 tnv Hist Ver NO Friesland onder vermelding van uw naam en lidnummer. Zet u er even Najaarsledendag bij?

Heeft u een museumkaart, neemt u deze dan mee?

Bent u nog geen lid? Meld u dan snel aan voor slechts 15 euro per jaar. U bent dan welkom op onze ledendagen en ontvangt 4x per jaar De Sneuper in kleur. Ook kunt u vragen stellen aan uw bijna 700 medeleden.

We hopen op een gezellige dag
Het bestuur.

Visserijmuseum Zoutkamp
 Posted by at 22:33

 Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.