nov 112011
 

Sinds 2002 is de heer Kleijne samen met een aantal mensen bezig met een uitgebreid standaardwerk over trein, tram, de bootdiensten en de bus in Noord-Friesland. De spoorlijn van de Noord Friese Lokaal Spoorweg (NFLS), beter bekend als het Dokkumer Lokaaltje, valt daar dus ook onder.
Momenteel is het manuscript in concept gereed en telt rond de 500 pagina’s getypte tekst (inclusief bijlagen). Ter illustratie is hij op zoek naar meer foto’s. Dan gaat het met name om foto’s uit particuliere collecties die niet online staan. Uiteraard is gekeken naar online bronnen als het Fries Foto-archief en beeldbank Cultureel Erfgoed.
Heeft u dus nog wat mooie oude foto’s liggen, maak dan een scan en stuur het op naar O. Kleijne ,telefoon: 033-4805437 (na 20.30 uur). Hij zal u dankbaar zijn!

 Posted by at 14:26