apr 122011
 

Tijdens de ledendag afgelopen zaterdag gaf scheidend eindredacteur Reinder Tolsma een presentatie over de geschiedenis van ons verenigingsblad De Sneuper. Het gaf een mooi inkijkje in de ontwikkeling van een eenvoudig mededelingenblad op A4-formaat tot de huidige gedrukte versie die aangevuld wordt met de diverse digitale media als website, blog en Twitter.
De ruim 50 aanwezigen in het Streekarchief te Dokkum genoten van de herkenbare presentatie en de uitreiking van Sneuper 100 aan wethouder Tytsy Willemsma van Dongeradeel.
Hieronder kunt u zelf de powerpoint-presentatie ook (nog) een keer bekijken.

Geschiedenis van verenigingsblad De Sneuperhttp://static.slidesharecdn.com/swf/ssplayer2.swf?doc=geschiedenissneuper-110412110930-phpapp01&stripped_title=geschiedenis-van-verenigingsblad-de-sneuper&userName=sneuperdokkum

 Posted by at 18:20

 Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.