mrt 122011
 
Van onze verslaggever ter plaatse Henk Aartsma:
Durk de Vries gaf woensdagavond 16 februari tijdens een door de Stichting Oud Dockum georganiseerde lezing Dockum Hynstested aan boord van de Ark een boeiende powerpoint-presentatie over de nauwe verbondenheid van Dokkum met de edele viervoeters. Allang voordat de Concours Hippique Vereniging Dokkum e.o. in 1939 werd gehouden werden er in Dokkum al harddraverijen, ringrijderijen en grote concoursen gehouden.
De Zilveren Waag was en is nog steeds een felbegeerde wisselprijs bij het jaarlijks terugkerende Dokkumer hippisch evenement. In 2011 wordt het Concours Hippique van Dokkum gehouden op de vierde zaterdag in juni, 25 juni: toegang en parkeren gratis!
 Posted by at 10:26

 Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.