nov 082010
 
In het kader van het leesbevorderingsproject Fryslân Lêst Syn Toppers wordt een lezing gehouden met de titel “DNA en Genealogie“. Sprekers zijn Bart Pander, docent Biologie en Aly van der Mark, schrijfster.

Woensdag 24 november.
Aanvang 19.30 uur.

Plaats: Tresoar

Toegang gratis. Eveneens een gratis boek van Anne Wadman!
In de roman ‘De Smearlappen’ van Anne Wadman wordt o.a. een genealoog beschreven. Vandaar…
 
Het onderwerp DNA en Genealogie is de laatste jaren steeds meer in de belangstelling gekomen. Van uitgever Leo van Waalwijk van Doorn heb ik begrepen dat binnenkort deel 2 van Zonen van Adam in Nederland wordt gepubliceerd, waarin ook in verkorte versie de stamreeksen van deel 1 worden opgenomen.

 Posted by at 22:55

 Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.