sep 022010
 
In het jongste nummer van Gens Nostra, augustus-september 2010, is de kwartierstaat gepubliceerd van de momenteel oudste inwoner van Nederland, Wytske van Dijk-Meindersma.

Naar aanleiding van haar 108e verjaardag op 11 februari berichtten we al over haar op dit blog op 10 februari. Arie Jan Stasse en Albert Hoekstra stelden de kwartierstaat samen, mede op basis van de basisgegevens op ons blog.
Wytske is een telg uit de bekende familie Meindersma uit Noordoost Friesland, die o.a. jarenlang op boerderijen in Brantgum en Ee woonden. Van de familie Meindersma/Alberda heeft de vereniging sinds enige tijd ook een prachtig fotoalbum met oude familiefoto’s in bezit waarvan scans door familieleden zijn op te vragen.

 Posted by at 17:28

 Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.