jul 052010
 

In de digitale brievenbus ontving ik de nieuwsbrief van Waddenwandelen.

Waddenwandelen© is een project van Landschapsbeheer Groningen en Friesland en Landschap Noord-Holland. ANWB is vaste partner.

Het project is mogelijk gemaakt door financiering van het Waddenfonds, de provincies Groningen, Fryslân en Noord-Holland en de Groninger gemeenten De Marne, Eemsmond, Winsum, Delfzijl en Reiderland. Sinds 2009 wordt hard gewerkt aan de realisatie van dit bijzondere wandelnetwerk dat u langs de pareltjes in het Waddenkustgebied voert.
Het sluit ook mooi aan op de Historische Wandelpaden in Noordoost Friesland.

Nog even voor de duidelijkheid: Waddenwandelen doe je langs de Waddenkust en is dus iets anders dan Wadlopen, waarbij je over het Wad loopt, vaak naar een eiland als Schiermonnikoog of Rottumeroog. Het laatste kan ook alleen onder begeleiding en op tijden dat het tij gunstig is. Waddenwandelen kun je altijd en zonder begeleiding doen.

 Posted by at 14:59

 Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.