dec 302009
 

Google heeft de afgelopen maanden met autootjes diverse steden in Nederland gefilmd voor het project Streetview. Hiermee kun je vanachter je computer door de straten wandelen zoals ze nu zijn. Ook Dokkum is hierin nu beschikbaar. Als je van de Diepswal naar de Zijl loopt komt er net een bruiloftstoet het stadhuis uit. Leuk om eens uit te proberen en te zien of je nog bekenden tegenkomt!
Zo te zien kun je nog niet alle straten in, maar wel degene die met witte strepen zijn aangegeven in beeld (als je met je muispijl over het beeld beweegt). Gezichten en nummerplaten zijn bewust onscherp gemaakt. Duidelijk is dat het nog vrij zomers was toen de beelden geschoten werden, want de meeste mensen lopen er luchtig gekleed bij.
Vreemd genoeg zie ik in de Alt-tekst staan dat we in Ee zijn ipv Dokkum (dat klopt natuurlijk niet). En neem even de tijd om het beeld hieronder te laten laden als je in eerste instantie alleen vaag satellietbeeld ziet.
Afijn, gewoon met je muis wat op de pijltjes klikken of ergens in het plaatje en zien hoever je komt. Reacties en wetenswaardigheden welkom!

Grotere kaart weergeven

 Posted by at 13:16

 Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.