okt 292009
 

Als lid van Vereniging Hendrick de Keyser ontvang ik af en toe een Bericht voor de Leden. Hierin worden de laatste ontwikkelingen op restauratiegebied toegelicht en panden die gereed zijn te huur aangeboden.
Het viel me deze keer op dat nog steeds een prachtig pand in Dokkum, het Kollumer Veerhuis, aan de Keppelstraat 40, te huur staat.

Een prachtige kans voor een rechtgeaarde Sneuper die flauw is van zijn nieuwbouwhuis of weer terug wil naar het Heitelân. Stadse allure gecombineerd met historische waarden. Als ik niet in Amsterdam zou wonen zou ik er graag intrek in nemen. Laat het even weten hoe het bevalt als u het gaat huren!

Vanaf het Kollumer Veerhuis vertrok het trekschip dat in Dokkum lang dienst heeft gedaan. Hedentendage kunnen gezelschappen nog steeds ook de Dokkumer trekschuit De Herinnering huren voor rondvaarten door de grachten van Dokkum (via VVV of Admiraliteitshuis). Voor een echte Historische Sensatie kunt u via het project Dockumer Roem ook nog het Hellinghûs, een Dokkumer sjees, de Muziektent of draaiorgel De Granaet huren!

 Posted by at 10:43

 Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.