mrt 122009
 

Afgelopen zaterdag 7 maart gaf Anton Musquetier een presentatie voor NGV Friesland en het Genealogysk Wurkferban van de Fryske Akademy in It Aljemint te Leeuwarden.
Zijn powerpoint-presentatie over het Provinciaal Bestuurlijk Archief Friesland werd gelardeerd met vele voorbeelden waaruit blijkt hoe rijk deze bron is. Op zijn website http://www.altijdstrijdvaardig.nl/ kunt u via een index nakijken of er voor u zaken van interesse bij zitten. Het archief zelf ligt opgeslagen bij Tresoar in Leeuwarden.
Omdat het lang niet voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp mogelijk was om naar Leeuwarden te komen heb ik hem gevraagd zijn presentatie na afloop ter beschikking te stellen om online te presenteren. Hij was hiertoe graag bereid.
Neemt u dus nu online rustig de tijd om zijn presentatie door te sneupen. De ene bestaat uit de sheets (plaatjes met korte tekst) en de ander uit de begeleidende tekst. En als u vragen/opmerkingen heeft, laat het hem dan weten via zijn email-adres.
Heeft u zelf ook een presentatie die u online ter beschikking wilt stellen, laat het mij dan even weten op het Sneuper-email adres.

Lezing Provinciaal Bestuurlijk Archief Frieslandhttp://static.slideshare.net/swf/ssplayer2.swf?doc=mmydocumentsprivepowerpointprovinciaalbestuurlijkarchiefdestaten004-090312043229-phpapp01&stripped_title=lezing-provinciaal-bestuurlijk-archief-friesland

Lezing Provinciaal Bestuur Friesland Anton Musquetierhttp://static.slideshare.net/swf/ssplayerd.swf?doc=lezingprovinciaalbestuurfrieslandantonmusquetier-090312045206-phpapp01&stripped_title=lezing-provinciaal-bestuur-friesland-anton-musquetier

View more documents from Sneuper Dokkum.
 Posted by at 17:34

 Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.