okt 042008
 

Zaterdag 4 oktober werd er in Tresoar te Leeuwarden een Genealogische dag gehouden. Ook de Historische Vereniging Noordoost Friesland was vertegenwoordigd, middels een stand die bemand werd door redactielid Eimert Smits en secretaris Jan de Jager.

Het was een drukte van belang gedurende de hele dag. Vele gegevens werden uitgewisseld en wederom werden enkele nieuwe leden genoteerd.

Zaterdag 8 november 2008 zal de vereniging zelf een ledendag houden in Ee, waarbij een extra (vijfde) nummer van De Sneuper wordt uitgereikt. Deze zal volledig in het teken staan van de vlasteelt en katholieke linnenweversfamilies in Noordoost Friesland. Voor leden wordt dit gratis nummer beschikbaar gesteld vanwege het 20-jarig bestaan van de vereniging.

Zie voor het verslag de site van NGV-Friesland, met o.a. foto’s van Sneuper-lid en voorzitter van de FAF, P.F. Visser, Hessel de Walle en uiteraard onze stand met Eimert Smits en Jan de Jager.

 Posted by at 21:32

 Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.