mei 222008
 

Binnen een maand was de gehele oplage van het jubileumboek Op de praatstoel, Verhalen uit Noordoost Friesland vanaf 1850, uitverkocht !
De 550 exemplaren gingen als warme broodjes over de toonbank na de voorjaarsvergadering van de Historische Vereniging Noordoost Friesland en publiciteit in de Nieuwe Dockumer Courant, Leeuwarder Courant en op Omrop Fryslan.

De in dit boek gepubliceerde 37 verhalen geven een mooi en levendig tijdsbeeld van het leven in de afgelopen 100 jaar in de regio Noordoost Friesland. Enkele verhalen zijn in het Fries opgetekend. Meer dan 200 foto’s, in het ± 300 pagina’s dikke boek zorgen voor een waardevolle aanvulling en maken het geheel tot een fraai lees- en kijkboek van de eigen omgeving.

Het bestuur van de vereniging heeft besloten een tweede en laatste druk te laten maken in een oplage van 300 stuks, mede omdat er al enkele tientallen aanvragen in de wacht stonden. Gezien de kleinere oplage en het wegvallen van de subsidies zal het boek een klein beetje duurder worden, maar nog steeds goedkoop voor 20 euro. Medio juni zullen de zilverkleurige boeken met hardcover en leeslint weer beschikbaar zijn. Wees er dus snel bij! (Update 5 juni: er zijn al weer 150 exemplaren van de tweede druk verkocht!)

Het boek is niet in de boekhandel te koop maar wel te bestellen en af te halen bij Jan de Jager in Dokkum, tel. 0519- 22 01 35, Reinder Tolsma in Oosternijkerk: 0519- 24 15 93 of Piet de Haan in Dokkum: 0519-292924.
Update: De laatste tientallen exemplaren zijn nu naar Boekhandel Bergsma in Dokkum gegaan. U heeft bovengenoemde heren dus niet meer te bellen! Dat scheelt hen ook een hoop geregel en gedoe.
 Posted by at 13:01

  One Response to “Tweede druk boek Op de Praatstoel !”

  1. Reageer:

    Hallo. 

    Is het boek “Op de praatstoel 1”  nog voorradig?

     

 Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.