jun 182005
 

Alle nummers van De Sneuper van 1986 t/m juni 2005 verzameld in een dubbele CD-box.
Het is een enorm werk geweest om alle nummers op CD te krijgen. Vooral het digitaliseren van de oude nummers van vóór het computertijdperk is een tijdrovend werk geweest. Maar we zijn er in geslaagd de klus te klaren.
Vanwege de hoeveelheid van het materiaal wordt de CD een zogenaamde dubbel CD. Deze twee CD’s horen bij elkaar en zijn van een index voorzien op onderwerp en auteur. Via MS-Word zijn de Sneupers te raadplegen. In een enkel geval staat een artikel in een PDF bestand. Op de CD wordt Acrobat reader meegeleverd om ook dit bestand te raadplegen. Teksten en foto’s kunnen gebruikt worden om uw eigen digitaal archief te vervolmaken.

Inmiddels is de Dubbel-CD uitverkocht!

Als alternatief hebben we alle 75 nummers (en inmiddels ook nummer 76 tot en met de Sneuper van 1 jaar geleden) gratis online beschikbaar gemaakt.
Ook via Google zijn deze nummers in principe makkelijk te doorzoeken. Zoekt u bv op ‘Sneuper 78’ of een meer recent nummer.

 Posted by at 21:34