Beeldbank (in ontwikkeling)

 


(Klik op de pijltjes om de categorieën uit te klappen.)

Op deze pagina kunnen ingelogde gebruikers foto’s inclusief bijhorende informatie uploaden. Registreer een account en stuur een E-mail naar webmaster@hvnf.nl om toestemming te krijgen om afbeeldingen te plaatsen. Elke Foto wordt opgeslagen als een “bericht”op de website. Elke foto kan samen met zijn eigen verhaal geplaatst worden. Later kunnen bezoekers ook per fotobericht een reactie achter laten mocht men meer informatie over de foto hebben.

Bij het toevoegen van een fotobericht zijn een aantal velden verplicht om in te vullen. Elk bericht moet een titel een tag een categorie en een bericht hebben. Met de knop “Media toevoegen” wordt de daadwerkelijke foto geplaatst, type naast de foto zoveel mogelijk informatie,, denk hierbij voor al aan de namen van personen, naam van dorp/stad, datum of geschatte jaartal.

De regel “Tags” is bedoeld om zoveel mogelijk woorden of jaartallen in te vullen zodat bijvoorbeeld later alle posts met dezelfde personen, plaatsen, jaartallen gemakkelijk gevonden kunnen worden. vul de woorden in gescheiden met een komma.

Het veld “Categorie” is bedoeld om de foto in een bijpassende  categorie in te delen, (meer categorieën kunnen via het menu aangemaakt worden). Via de ingevulde categorie is de foto in het Beeldbank blokje bovenaan de site gemakkelijk terug te vinden.

M.b.v. de blauwe en rode knoppen onderaan kan men de foto delen op Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest.

Wilt u een e-mail ontvangen, elke keer wanneer er een foto geplaatst wordt? Voer dan (opnieuw) uw e-mail adres in op de hoofdpagina “Inschrijven blog berichten”. In uw mailbox ontvangt u een E-mail met een bevestiging link, via deze link kunt u de beeldbank categorie  selecteren.

Please log in to submit content!

Sorry, the comment form is closed at this time.